Suosirrit

Yleistä

Partiolippukunta Suosirrit ry. on vuonna 1966 perustettu Etelä-Haagassa toimiva noin 100-jäseninen lippukunta eli partion paikallisyhdistys. Suosirrit on tyttölippukunta, eli toimintamme on avointa kaikille 7-vuotiaille ja sitä vanhemmille tytöille ilman yläikarajaa. Tervetuloa mukaan toimintaamme, olit sitten juuri koulusi aloittanut tai vaikka 30 vuotta sitten koulusi päättänyt!

Lippukuntamme toiminta tapahtuu pääasiassa Haagan seurakunnan omistamassa kokoontumistilassamme eli kololla osoitteessa Haagan Pappilantie 2 D, jonka lisäksi järjestetään retkiä, leirejä ja muita tapahtumia. Suosirreillä on taustayhteisöinään Suosirrien Kannatusyhdistys ry., joka omistaa lippukuntamme Veikkolan-kämpän sekä äsken mainittu Haagan seurakunta, joiden molempien kanssa teemme yhteistyö monin eri tavoin. 

Suosirrien kokoontumispaikka eli kolo sijaitsee Huopalahden juna-aseman vieressä Haagan Pappilantie 2D:n kellarikerroksessa. Kololle kokoontuvat viikoittaisiin kokouksiinsa lippukunnan sudenpentu-, seikkailija- sekä tarpojaryhmät. Samoajat ja vaeltajat kokoontuvat epäsäännöllisemmin.  Ryhmät, niiden johtajien yhteystiedot ja kokousajat löytyvät Toiminta-sivulta. Kololla kokoustetaan myös johtajakokousten merkeissä noin kerran kuukaudessa ja hallituksen kokousten noin kerran kahdessa kuukaudessa.

Suosirrien koloa vastapäätä on veljeslippukunta Haagan Eräveikkojen kolo.

Lippukunnan johtaminen

Ylintä valtaa käyttää lippukunnassa sen jäsenistö, joka käyttää valtaa yhdistyksen kokouksissa: syys- ja kevätkokouksissa. Puheoikeus kokouksissa on kaikilla jäsenillä ja äänioikeus yli 15-vuotiailla.

Lippukunnan toimintaa johtaa syyskokouksen nimeämä hallitus puheenjohtajanaan lippukunnanjohtaja. Hallitus kokoontuu toimintakautensa aikana noin kuusi kertaa.

Kaikkien lippukunnassa toimivien johtajaikäisten yhteystiedot löytyvät täältä.